AZ SERMAYE ILE KURULACAK IŞLER - Para Kazanma Yollari

29 Haziran 2020 Pazartesi

AZ SERMAYE ILE KURULACAK IŞLER

Günümüzde döviz ve altın değerlerinin paramızın karşısında inanılmaz artışı bununla beraber alım gücümüzün düşmesi bizleri az sermaye ile yapılacak işleri araştırmamıza yol açıyor.
Biz de sizler için Az Sermaye ile Yapılacak işleri derledik.

1- ÇIĞ KÖFTECI AÇMAK

Güneydoğu'nun en güzel lezzetlerinden biri. Ister Urfa usulü yumurtalı, ister Adıyaman usulü, ister Uzakdoğu versiyonu çiğköfte sushi. Ülkemizin en güzel sokak yemeği ve sıra gecelerimizin vazgeçilmez lezzeti az sermaye ile çok sermaye ile çok para kazandıracak işlerin başında geliyor. Ulusal çapta şubeleşen markalardan Franchise ( Marka Temsil Hakkı ) alarak açabileceginiz veya kendi markanızı oluşturarak yapabileceğiniz bir iş kolu. Minimum 5.000 TL - 10.000 TL ye açabileceğiniz gibi 300.000 TL harcayarak da bir yer açabilirsiniz. 


2- KÜLTÜR MANTARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

Son dönemlerde ülkemizde gitgide popüler olan tarım uygulamalarından bir tanesi olan KÜLTÜR MANTARI YETİŞTİRİCİLİĞİ ufak sermaye ile işçilik ve uygulama giderlerinin az olması 30 metrekare alanda bile yapılabilmesi, hızlı satılan ve 40 günde mahsul vererek uygulayıcısına para kazandırması sebebiyle en çok araştırılan iş kollarından bir tanesi. Yılın 12 ayında bile yetiştirme işleminin yapılabilmesi ve her zaman satılabilmesi gibi artılarının olması sermayesi az ama bu duruma nazaran fazla para kazanmak isteyen yatırımcılarının ilgisini çeken bir iş kolu. Ortalama 5000-10000 TL arasında bir sermaye ile bile başlanabilir bir yatırım.
KÜLTÜR MANTARI YETİŞTİRİCİLİĞİ ile ilgili detaylı bilgiyi BURAYA tıklayarak öğrenebilirsiniz.



3- FREELANCE OLARAK ÇALIŞMA

Eğer WEB Tasarım, Grafik Tasarım, Yazarlık, Logo Tasarım, Editörlük ve buna benzeri alanlarda bir yetkinliğiniz var ise evden çalışarak ciddi kazançlar elde edilebilir. Çeşitli Freelance işler bulabileceğiniz siteler olmasıyla beraber, kuracağınız instagram,facebook ve twitter sayfalarıyla da ufak bütçelerle sponsorlu içerikler paylaşarak müşterilerinizle bulaşabilirsiniz.


4-FİNANSAL YATIRIM

Sanal Para yatırımları, Borsa, Döviz veya Altın. Çeşitli yatırımlar ile bu alanlarda ciddi kar sağlayabilirsiniz. Fakat belirtmek gerekir ki ciddi bilgi birikimi sağlamanız ve sürekli araştırma yapmanız gerekmektedir. 


5-AVM STANDLARI 

Günümüz Türkiye'sinde hemen hemen her ilçede en az 1 adet hatta ilçe nüfusu fazla ise 1'den fazla AVM bulunmaktadır. Herhangi bir iş kolu seçilerek bir tanıtım ve satış standı açılabilir. Örnek vermek gerekirse Yiyecek ve İçeçek Standı, Bujiteri, Parfüm vb. Yapılacak işin boyutuna göre stand seçilip , stand ebatına göre yer kiralaması yapılarak kazanç elde edilebilir. 


6- EMLAKÇILIK

Şayet satış pazarlama konusunda kendinizi başarılı adlandırıyorsanız ve insan ilişkileriniz iyiyse tercih edilebilecek bir sektör. Portföy yönetimi, Bölge kontrolü vb yetkinliğiniz var ise bu iş tam sizlik. Yapmanız gereken sadece Milli Eğitim Bakanlığının Halk Eğitimler vasıtasıyla açmış olduğu kursları başarı ile bitirmeniz. Çeşitli ulusal ve uluslararası markalardan marka temsil hakkı alabilir veya kendi markanızla beraber bu işi yapabilirsiniz. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder