GOOGLE İLE PARA KAZANMA - Para Kazanma Yollari

30 Haziran 2020 Salı

GOOGLE İLE PARA KAZANMA


Google Ürünleri İle Para Kazanma 

Google ile Para Kazanma Yolları bir çoğumuz tarafından bilinen google kullanıcılarına sunduğu imkanlarla para kazandırıyor.İstesek veya istemesek te Google günlük hayatımızda büyük bir yardımcı. Peki Google bize nasıl para kazandırır ? Uluslararası arama motorları arasında en büyüğü olan GOOGLE bizlere bir çok kapı açmaktadır.

Adsense ile Gelir Sağlamak


Google’dan Para Kazanma Yolları arasında en ünlü ve bilineni Adsense’dir.Adsense; web sitelerinde gördüğünüz çoğu reklam Google Adsense vasıtasıyla sitelere aktarılan reklamlardır.Rekalm vermek isteyen kullanıcılar Google Adwords vasıtasıyla reklam vermektedirler.. Tıklama veya görüntülenme başına bütçe belirtilir. Site sahibi ise Adsense hesabı vasıtasıyla reklamları yayınlamaya başlar. Akabinde Google site sahibine görüntülenme veya tıklanma başına bir ücret yansıtır.

Youtube ile Gelir Sağlamak

Bilindiği üzere Youtube bir video paylaşım sitesidir. Kullanıcılar kendi Gmail hesapları üzerinden açacakları bir Youtube kanalı vasıtasıyla çeşitli konularla ilgili video yüklemesi sonrasında yine Adsense hesapları vasıtasıyla videolarına reklam almaktadırlar. Videoların izlenme süresi ve Abone sayısı gibi etkenlere göre Google yine kanal sahibine belli bir gelir sağlamaktadır. Youtube ile ilgili detaylı bilgi için BURAYA tıklayarak alabilirsiniz.

Android Uygulama İle Gelir Sağlamak

Bazılarının sevmediği ve özellikle ücretsiz android uygulamalarında karşımıza çıkan reklamların asıl kaynağı ADMOB.  Android tabanlı ürünlere uygulama yarak ve Admob a kayıt olarak yapmış olduğunuz uygulamalara reklam alabilirsiniz. Burada da yine uygulama kullanıcılarının reklamlara tıklaması sonucunda Google size bir gelir sağlamaktadır.

Google Ödüllü Anketler Doldurarak Para Kazanmak

Ödüllü anketler sadece Android tabanlı cihazlarla kullanabildiğiniz ve kendi google hesabınızla kullanabildiğiniz bir platform. Kullanıcılar buradan Google ın çeşitli anketlerini doldurarak anket başına belirli ücretler alabilmektedirler. Genellikle 30 sn ile 2 dk arasında gerçekleşen bu anketlerden elde ettiğiniz gelirleriniz 30 TL olduğu zaman ister Google Play Store dan ister tanımladığınız banka hesabına yatırtarak kullanabilirsiniz.


Google Play Keep Üzerinden Satış Yapmak

Uygulama veya çeşitli içerikler üreterek Google Play üzerinden satış yapabildiğiniz bir platform. Burada ki temel prensip diğer maddelerle esasen aynıdır. Yapmış olduğunuz uygulamanın indirme sayısı, genel yorumlarınız vb unsurlar sizlerin genel gelir durumunuzu etkileyen unsurlardır. 

Toparlayacak olursak GOOGLE'dan Para Kazanma aslında çok zor bir husus değil. Sadece emek ve birazcık sabır gerektiren bir işlem. bunun için sitemizde çeşitli önermeler olacaktır. 
Sorularınız olması durumunda iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder